zaterdag 21 februari 2015

levenshoes: Fall-as-ijen

Wie niet nederig kan zijn kan niet machtig zijn

De meer we worship de minder we worden

Entetie

Fallasies werden bewust met voorkennis woord en daad door kwaadwillende entities heel lang geleden dan classic mensen geheugens bedacht en verzonnen om aardse schepsels onder controle te krijgenen te houden ten behoeve van diens eigenbelang. Het beginsel van slavernijen.

Correctie: ik heb me vergissed. Boven alinea gaat over heerschappijen toen de Enteties/ ruimte rezigers waren niet meer de Masters van de aarde. Hun beschaving werd vernitegd door een catastrofie, technelogical of natural disaster of beiden. De bekende piramiden werden door hun gebouwd. Atlantis was hun kolonie. Birmuda Triangle verschijnsel is een overblijfsel en oude beschavingen in het middenoosten, zuid- en mid-america, india en china waren ook overblijvsels. Alle oude kennis is aan hen te danken, ook ICT. De Ruimte Reizigers waren heel goed volk met lifdevolle intenties. Chaos, vervalsingen, machtsmisbruik en strijd in onze wereld zijn konsquwentie van hun afwezigheid; ook onze eigen innerlijke strijd. Wereld super machten zijn zeer bang van hun terugkomst vanwege eigen misdaden tegen mensheid.

Re-lig-ie

Deze enteties kwamen van verre kosmische ruimte en hadden magische eigenschappen waardoor ze aardse heemse bevolkingen letterlijk en figuurlijk onder de knie krijgen. Er werd ook DNA-kruisingen bewerkstelligd waardoor sommige aardse heemse bevolkingen werden verkozen verheven en verheiligd boven andere plaatselijke bevolkingen. Het beginsel van religies en ethiek.

Geweld

Elke opstand werd mwt ontkennende hoen, baldaadigheid en geweld beestelijk onde-rdrukt. Dat was het beginsel van geweld, angst, ziektes, armoede, oorl-oog en heerschappij.

Corruptie

Sterke heerschappijen stichtten eigen gemeen-schappen om alle anderen onder hun eigen macht en controle af te dwingen en hun eigen wil op die van anderen te verbloemen en forceren door witslijperijen mockery en spierkracht. Dat was het beginsel van wapens, aanval-verdediging-mechanisme, mindspisel, mindcontrole, brainwashing, worship rituelen, pro-pa-ganda, media, politiek, corruptie en normen en waarden.

Slavernij

Het bestaan van iedereen werd onderhoud door arbeid van de onderdrukte anderen, terwijl die heersers hebben al de tijd voor manipulatiemethodes en verduisterende omgekkerijen en het demeanen van de Natur-Love-Rituals van de Original volks en het intrudeceren van kunsmatige zotte begrippen. Een heilige God werd omgekeerd in een 'dog', devil~lived (zijn), Love~evil~live, ear~fear~rear~roar, Ziel~zeil~lies, Soul~sole~zuul~zullen, Heal~heel~hiel~Heil, Worship~warship, As~ass~As~Kundalini (life Energy kanaal). Dat was het beginsel van onze scheve uit-buiten-socio-economische gemeen-schapstructuur.


Dit corrupte verdeel-en-heers-system is zo erg diep in elk aspect van ons beataan verworteld, verwoekkert en vergroied vergelijk met een zeer hardnekkig embeded rootkit in een OS-kernel premaire kern (level 0) dat een pc niet herstelbaar is voor een veilg gebruik zelfs door alles te wissen met de latste nanotechnoligien vanwege HD-voetsporen. Alle doom- en verlossingssenario's zijn allen maar roamstrategieen van dezelfde gemeen-heer-schappijen, net als goed als een slager die eigen vlees keurt.

 worship

Alle klassieke re-lig-ie (t) s vanaf budisme t/m new age spritualiteit hebben onder-neem-uitbuit-machtheerachiestructuur waardoor we in een verwarrende haat-liefdevacuim van onbegrepen behoeftes, begeertes en verlangens worden opgezogen, koste van ons eigen genot. De meer we worship de minder we worden. Door focus buiten onsZelf verwijderen we ons van onsZelf. Dit is de brainwashingmissingpiece. Preciese wat die uitbuiters hadden gewilled en hoe ze ons gedachten hadden geprogrameerd. Onze aandacht, toewijding, waardering en de aller belangrijkste van alles onze natuurlijk en true liefdeinstinct en ware innerlijke identiteiten werden door die heersers gestolen waardoor we achtergelaten met onze onbegrepen dilemma's, zomberheid, angsten, woede en machtloosheid en we worden door al die complexiteit daarvan verblind en komen we zelf niet meer uit van die diepe donkere put dat we zoeken help bij dezelfde zielverkrachters. Rengt dat een bel van die enrgiezuigend visciuze cirkel? We komen niet meer uit zo uit waanhop herhalen we dezelfde patroon en vallen we in dezelfde valkuilen van onsZelfontkenning dat we die heersers willen we behagen en plezieren voor ons eigenbestaansbehoud. Maar die stropdaswolven hadden alles in de gaten en wisten zeer goed hoe konden ze ons opnieuw uitbuiten door die wortel voor onze neus te laten hangen als een beloning voor onze goede daad en zo gingen wij het weer hetzelfde doen alleen maar meer en meer van dezelfde zotte onverstelbare dingen en gunsten voor hen doen in de hoop dat zij ons mogen, van ons houden en ons bestaan mogen behouden. Intussen bevonden we onszelf weer in dezelfde pijnlijke vage leegte die ons innerlijke bestormt en verwoest terwijl we hoopten voor die ooit beloofde verlossing van al die pijnlijke onrust. Het is hetzelfde als je in een lopende zand valt en je trekt jezelf met je haren om uit to komen terwijl jouw hielen zakken nog dieper in het mudder en dat is de wake-up-call! Hoe kom je er uit!?

De enige oplossing is een innerlijke verlossing

Het hoeft niet zo waanhopig catastrofisch te worden, tegelijkertijd extreme noodgevallen gebeuren niet zo maar. Toeval bestaat niet, heeft nooit bestaan en zal ook nooit zijn. we zijn medeverantwoordelijk voor ons echt bestaan en hoe we willen leven. Als we bewust zijn van de aard van onze gedachten kunnen we onszelf voor altijd op een stijgende lijn bevinden. Ongelukken gebeuren tijdens een lapse/ gebrek in onze bewustzijn, niet om ons af te straffen maar om ons te waarschwuen. Het is eigenlijk onze Zelf dat het bewerkstelligt om ons op onze bestemde weg bij te sturen en te houden. Onze Zelf is onsbestaanscompass, de meer dat we met Haar verbonden blijven de meer dat we bewust van ons doen en laten en de beter dat we voor onszelf kunnen zorgen en de meer voor een ander zouden kunnen betekenen. De meer je geeft de meer je krijgt, hoeft ook niet van dezelfde persoon. Cosmische Energie discrimineert niet. Als je onverhoopt in een extreme noodgeval tercht komt blijf je bewust van waar je bent en waarom was je in de eerste plaats terecht gekomen. De zwaarste peroiden zijn beveiligd en embeded met de juiste sleutels om daarvan uit te komen. Zij, die extreme noodgevallen, dragen mee de schonste en mooiste inspiratie voor een gelukkig leven. Het is altijd zeer goed gewoonte om op jezelf te bekommeren en jezelf af te vragen die zeer belangrijke essentiale existeniale vragen over je bestaansrecht en hoe ver tevereden ben je in een bepaalde situatie: ben ik gelukkig? Waarom leef ik, eigenlijk? Is er een doel, een bestemmingplan voor me? Wie ben ik eigenlijk!?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten